Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک لارتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در مجموع برای ساخت 800 کیلومتر آزادراه با دولت قرارداد دارد که برخی از این آزادراه‌ها چندی پیش تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه ها در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) ادامه داد: 360 کیلومتر آزادراه را تکمیل کرده و تحویل دولت داده‌ایم و 320 کیلومتر آزادراه را نیز در دست ساخت داریم که تا پایان امسال و ابتدای سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء پیش از این، سرمایه‌گذاری و ساخت آزادراه غدیر را انجام داد، گفت: آزادراه خرم آباد ـ‌ بروجرد به طول 67 کیلومتر نیز با سرمایه‌گذاری 40 درصدی قرارگاه ساخته شد و آماده تحویل است.

لارتی بیان کرد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء با توجه به فعالیت‌های خود در عرصه ساخت آزادراه، 10 درصد به ظرفیت آزادراه‌های کشور اضافه کرده است.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه ها در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) بیان کرد: قطعه‌ای از آزادراه مراغه ـ هشترود و قطعه‌ از آزادراه گرمسار ـ سمنان توسط قرارگاه در حال ساخت است که تا پایان امسال و اوایل سال آینده افتتاح می‌شود.

* تامین مالی 40 درصد از هزینه ساخت آزادراه خرم آباد ـ بروجرد توسط قرارگاه خاتم

وی اظهار کرد: پروژه آزادراه خرم آباد ـ بروجرد بخشی از کریدور آزادراهی شمال ـ جنوب کشور است که بندر انزلی را به بندر امام خمینی (ره) متصل می‌کند؛ این کریدور ترانزیتی شمال ـ جنوب، حلقه مفقوده‌ای در استان لرستان داشت که همین آزادراه خرم آباد ـ بروجرد به طول 67 کیلومتر است که تکمیل شده و روز دوشنبه هفته جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

لارتی بیان کرد: آزادراه خرم آباد ـ بروجرد دارای سه خط رفت و سه خط برگشت است، این پروژه 30 کیلومتر مسیر تردد را نسبت به محور موجود کاهش می‌دهد و زمان سیر برای سواری‌ها را 45 دقیقه و برای کامیون یک ساعت کاهش می‌دهد و از همین منظر با توجه به کاهش مصرف سوخت منافع اقتصادی برای کشور دارد.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه ها در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) با بیان اینکه دسترسی استان لرستان به شمال و جنوب کشور با تکمیل آزادراه خرم آباد ـ بروجرد تسهیل می‌شود، گفت: این پروژه از مناطق سخت کوهستانی عبور می‌کند و دارای 7.5 کیلومتر تونل رفت و برگشت است و بزرگ‌ترین تونل آن 3.2 کیلومتر طول دارد.

وی اظهار کرد: این پروژه با اعتبار 2600 میلیارد تومان ساخته شد، اما ارزش روز آن 5 هزار میلیارد تومان است.

لارتی افزود: در سال اول بهره‌برداری سالانه 15 هزار وسیله نقلیه از این آزادراه عبور می‌کند.

لارتی اضافه کرد: این پروژه در سال 92 به صورت طرح و ساخت با مشارکت 40 درصدی قرارگاه خاتم و 60 درصدی دولت آغاز شد و قرارگاه تامین مالی، طراحی و ساخت پروژه را برعهده دارد.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه‌ها در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) یادآور شد: آورده‌های دولت در این پروژه به موقع بوده است.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: آزادراه قرارگاه سازندگی خاتم سرمایه گذاری استان لرستان آزادراه خرم اباد اراک آزادراه خرم آباد ـ بروجرد بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۹۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اعتماد اعجازی ظهر چهارشنبه در بازدید از پروژه‌های نیمه تمام اردبیل اظهار کرد: اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل و اجرای پروژه‌های بزرگ را نمی‌دهد بنابراین مدیران باید نسبت به جذب اعتبارات ملی اقدام کنند.

وی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام در شهرستان اردبیل اولویت اساسی است، افزود: حوزه‌راه روستایی، طرح هادی، آب شرب، آب کشاورزی و ارتباطات پروژه‌هایی هستند که با تخصیص اعتبار روند اجرایی و توسعه آن‌ها شتاب خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان اردبیل ادامه داد: بودجه‌ها در شهرستان‌ها با استفاده از نظرات مدیران و تشکیل جلسات کارشناسی و تخصصی بر اساس اولویت‌ها و شاخص‌ها در راستای اجرا و تکمیل پروژه‌های مهم توزیع می‌شود.

اعتماد اعجازی با بیان اینکه محور توسعه سرانه فضاهای آموزشی، ورزشی و فرهنگی نیز برای جذب اعتبار در شهرستان مبنای کار است، خاطرنشان کرد: تکمیل زیرساخت‌های روستایی و ساماندهی بناهای تاریخی و بازارها و تکمیل زیر ساخت‌های گردشگری در شهرستان‌ها نیز مورد تاکید است.

وی به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در بخش گردشگری اشاره کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای جذب اعتبار از ظرفیت استاندار و نمایندگان مجلس استفاده کنند.

کد خبر 6100453

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • وضعت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد